Her er det første officielle kig på den nye OnePlus Nord 3

OnePlus Nord 3 5G

OnePlus præsenterer i dag de første detaljer i den nye OnePlus Nord 3 5G, der foruden et skarpt design og en fantastisk ydeevne er udviklet med løftet om at tilbyde forbrugerne en smartphone, der har stort set alt, hvad man kunne ønske sig.

I dag præsenterer OnePlus det nyeste skud på stammen i den populære Nord-serie: OnePlus Nord 3 5G. OnePlus Nord 3 er udviklet til at levere en fantastisk ydeevne, der er tilpasset en travl og moderne livsstil. Og i bedste OnePlus-stil kommer den selvfølgelig med et skarpt og underspillet design.

Læs også: Dette kunne være vores første kig på OnePlus Fold

“OnePlus Nord 3 har stort set alt, hvad man som forbruger kunne ønske sig i en smartphone, og det starter blandt andet med et fantastisk og stilrent design. Vi glæder os til at afsløre flere detaljer over de næste par uger og er sikre på, at brugerne kommer til at tage rigtig godt imod den, siger Thor Gøtz, landechef for OnePlus i Danmark. 

To farvevarianter: Mat finish og blank overflade

OnePlus Nord 3 kommer i to flotte farver, nemlig Tempest Gray og Misty Green. De er valgt for at give brugerne to vidt forskellige fornemmelser.

OnePlus Nord 3 i farven Tempest Gray har en struktureret mat finish, der udstråler styrke og holdbarhed, mens den nye Misty Green-farve har et mere blankt ydre.

Den globale og endelige lancering af OnePlus Nord 3 løber af stablen den 5. juli. Følg lanceringen via den globale key note her: https://www.oneplus.com/dk/launch/nord-3-5g

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.