iPhone 14 Pro og 14 Pro Max-optegninger lækket – og der er dårlige nyheder

iPhone 14 Pro
Kilde: Pigtou

Hvis du håbede, at iPhone 14 Pro ville tage inspiration fra Galaxy S22 Ultras design og gå med et mindre fremtrædende kamera-område, så vil nye rygter omkring Apples kommende telefon være ret skuffende.

Optegningerne for iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, der er lagt ud på Twitter af Max Weinbach, viser kamera-området, der rager frem fra bagsiden af hver model. Værre endnu, optegningerne viser dimensionerne for Pro-modellerne, og begge telefoner er tykkere end deres iPhone 13-modstykker.

Ifølge optegningerne skulle iPhone 14 Pro Max og iPhone 14 Pro være 7,85 mm tynde. Det er 0,2 mm tykkere end specifikationerne, som Apple har for iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Det virker måske ikke af meget, men når du har at gøre med de bedste store telefoner, betyder hver ekstra millimeter noget i forhold til at producere en telefon, der er behagelig at holde, og som nemt kan glide ned i lommen.

Kilde: Max Weinbach/Twitter


Ifølge dette læk vil kamera-området ikke kun fortsætte med at skubbe ud fra bagsiden af Apples Pro-telefoner, men det vil også være større. iPhone 14 Pro Max skulle efter sigende være 38,21 x 36,73 mm, mens iPhone 14 Pro skulle være 38,24 x 36,71 mm. Det ville være en lille smule større end området på iPhone 13 Pro-modellerne.

Ellers viser disse optegninger få ændringer, når det kommer til størrelsen på Apples nye Pro-telefoner, der kommer til september. iPhone 14 Pro Max har stort set de samme dimensioner som den nuværende iPhone 13 Pro Max ifølge Optegningerne. iPhone 14 Pro er marginalt større end iPhone 13 Pro, hvis disse mål er nøjagtige.

iPhone 14 Pro og 14 Pro Max: Rygtede dimensioner

TelefonDimensionerKilde
iPhone 13 Pro146.7 x 71.5 x 7.65 mmApple
iPhone 13 Pro Max160.8 x 78.1 x 7.65 mmApple
iPhone 14 Pro (rygte)147.46 x 71.45 x 7.85 mmMax Weinbach
iPhone 14 Pro Max (rygte)160.7 x 77.58 x 7.85 mmMax Weinbach

Optegningerne giver et andet fingerpeg om iPhone 14 Pros design. Der er intet hak inkluderet på optegningen – kun pilleformede og cirkulære udskæringer. Det ser ud til at Apple vil bruge den samme tilgang som mange andre producenter, når det kommer til hvordan frontkameraet og de nødvendige sensorer til Face ID skal inkorporeres.

Der er ingen afsløringer om andre Pro-funktioner, selvom andre iPhone 14-rygter siger, at vi forventer, at Pro-versionerne vil have flere funktioner end standardmodellen. Udover fjernelse af hakket kunne iPhone 14 få et mere kraftfuldt hovedkamera. Apple kunne også tilføje USB-C-forbindelse til sine Pro-telefoner.

Der vil gå et stykke tid, før vi kan se, om iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max ser ud som de gør på optegningerne. I mellemtiden kan du tjekke ud, hvilke der er de bedste iPhones lige nu.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.