iPhone SE 4 nøgledetaljer afsløret i ny rapport

iPhone SE 4

Den rygtede iPhone SE 4 er indstillet til at have den første OLED-skærm i Apples budget iPhone-serie, men det er en, som iPhone-brugere allerede kender godt.

Leaker Ming-Chi Kuo hævdede i sidste uge, at på trods af rygter om dens annullering ikke kun arbejder Apple på en iPhone SE 4, men også afslørede, at den vil være baseret på iPhone 14, og nu ifølge den koreanske nyhedskilde The Elec er der dukket flere detaljer op. .

De hævder, at iPhone SE 4 vil have en 6,1-tommer OLED-skærm fra det kinesiske firma BOE, der bruger komponenter, der er tilbage fra produktionen af iPhone 13– og iPhone 14-skærmene. Samsung og LG spiller normalt en væsentlig rolle i udviklingen af Apples skærme, men i betragtning af efterspørgslen efter iPhone 14-serien og den kommende iPhone 15-serie, har de nok at lave.

Her er citatet fra The Elec (oversat):

“Ifølge branchen den 3. forventes BOE at levere 6,1-tommer organisk lysdiode (OLED) til low-end iPhone SE4, som forventes at blive udgivet næste år. iPhone SE-serien har indtil videre kun været udgivet som en flydende krystalskærm (LCD), men næste års model vil sandsynligvis blive brugt med OLED.”

Med deres erfaring med at bruge velkendte komponenter, vil BOE efter sigende være betroet med at tage eneansvaret for iPhone SE 4-skærmen.

iPhone SE 4: Endelig en moderne billig iPhone

Trods iPhone SE 2022 har givet stor værdi for pengene, ser den efterhånden ret gammel ud ved siden af de bedste billige telefoner som Google Pixel 6a. Så der er bestemt brug for en ny model fra Apple.

Det er klart, at skiftet fra LCD til OLED er betydeligt, da du får rigere farver, mere ægte sort og bredere betragtningsvinkler. Dem med et budget, eller som bare vil have en af de bedste små telefoner, vil også sætte pris på at flytte væk fra iPhone SE 2022s Touch ID-knap og tykke rammer.

Andre iPhone SE 4-opgraderinger bør omfatte en ordentlig nattilstand til kameraet og en mere kraftfuld Bionic-chip. Samlet set kunne iPhone SE 4 tilbyde fantastisk værdi, men den udkommer efter sigende først i 2024. Så i 2023 vil alle øjne være rettet mod den nye iPhone 15-serie.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.