Ny iPhone 14-rapport kommer med kedelige nyheder

iphone 14 pro

Jo mere vi hører om iPhone 14, jo mindre spændende lyder det, især sammenlignet med iPhone 14 Pro-serien. Og denne seneste rapport hjælper ikke på det.

Ifølge markedsundersøgelsesfirmaet TrendForce (via 9to5Mac) vil Apple lancere fire nye modeller af iPhone 14 til efteråret. Og disse forventes at være iPhone 14, den nye iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Men det ser ud til, at der kan være et ret stort gab mellem den almindelige iPhone 14 og iPhone 14 Pro, når det kommer til specifikationer.

TrendForce hævder, at “de nyeste processorer kun kommer til Pro-serien,” hvor vi går ud fra de mener A16 Bionic. Dette understøtter tidligere rygter, der peger på, at Apple bruger iPhone 13’s A15 Bionic-processor i iPhone 14.

Det er dog ikke kun kedelige nyheder, da TrendForce også siger, at Apple vil øge mængden af LPDDR4X RAM hos iPhone 14 og 14 Max fra 4GB til 6GB. Dette burde booste ydeevnen noget, og det er værd at huske på, at iPhone 13 er den hurtigste telefon på markedet baseret på benchmark-test.

iPhone 14 Pro vs iPhone 14: Store forskelle i vente

Baseret på hvad vi har set indtil videre omkring iPhone 14 og iPhone 14 Pro, ser det ud til, at der vil være en masse andre vigtige forskelle, der vil få Pro-versionen til at se meget mere spændende ud. For det første er iPhone 14 Pro og Pro Max tippet til at have et nyt 48MP-kamera, der firdobler opløsningen fra den 12MP-sensor, der forventes i den almindelige iPhone 14.

Derudover forventes iPhone 14 Pro-serien at droppe hakket til fordel for et hul og en pilleformet udskæring til Face ID-teknologi, så du burde få en mere fuldskærmsoplevelse, når du bruger de nye Pro-telefoner.

Baseret på flere rapporter hører vi også, at iPhone 14 Pro og Pro Max vil have en always-on display. Dette ville tilsyneladende gå hånd i hånd med en ny funktion i iOS 16, der vil gøre det muligt for brugere at se widgets på låseskærmen. Så du ville være i stand til at få flere oplysninger uden at skulle tænde telefonen.

Oven i alt dette får iPhone 14 Pro-serien fortsat sikkert også et par eksklusive funktioner, som den almindelige iPhone 14 ikke tilbyder. Disse inkluderer en 120Hz ProMotion-skærm (som giver mere flydende rulning og bedre ydeevne, når du spiller spil) og et teleobjektiv til ægte optisk zoom.

Samlet set, ser det ud til, at den almindelige iPhone 14 kunne blive lidt kedelig i forhold til Pro-serien. Så Apple bliver nødt til at introducere andre funktioner for at motivere potentielle kunder til at opgradere. For eksempel er iPhone 14 tippet til at tilbyde et forbedret frontkamera med autofokus. Men der skal mere til end det.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.