iPhone 14 får måske en stor opgradering af frontkameraet

iPhone 14 kamera

Apple kunne give iPhone 14 og iPhone 14 Pro et opgraderet selfie-kamera, som kunne have et indbygget autofokus. Men dette kunne også øge prisen på de telefoner, Apple skulle komme med til efteråret.

Det oplyser ET News, der rapporterer, at Apple er flyttet fra en potentiel kinesisk leverandør til et sydkoreansk firma LG Innotek. Sammen med det japanske selskab Sharp skulle de to producenter efter sigende levere de frontvendte kameraer til de nye iPhones.

ET News citerer insiderkilder, og med Apple, der angiveligt er klar til produktion af den næste iPhone-serie, kan der være en vis vægt til denne nyskabelse. Det afspejler også tidligere påstande fra Apple-analytiker Ming-Chi Kuo.

Som nævnt forventes denne nye selfie-snapper at bruge autofokus, der er indbygget i kameraet i stedet for at stole på softwaretuning, som nuværende iPhones gør. Frontkameraet er også tippet til at have en bredere f/1.9 blænde, hvilket ville være en forbedring af f/2.2 blænden på det frontvendte kamera på iPhone 13 og iPhone 13 Pro. En bredere blænde kan lukke mere lys ind og dermed give mere detaljerede billeder samt bedre nattebilleder.

Selfie-billeder på iPhone 13-serien er generelt temmelig gode og holder trit med andre smartphones på vores liste over bedste kameratelefoner. Men der er stadig plads til forbedringer. Ideelt set ville flere megapixel kombineret med Apples computerfotografering blive værdsat.

Ud fra rygterne indtil videre forventer vi, at iPhone 14-kameraet på forsiden holder sig med en 12 MP-sensor. Med iPhone 14 Pro tippet til at få et 48 MP hovedkamera, vil Apples fokus på megapixel sandsynligvis forblive på bagkameraet frem for iPhone 14′ selfie-kameraet.

Når vi taler om iPhone 14-serien, er der forudsagt mindre opgraderinger til standard-iPhone 14. Den skulle efter sigende bruge A15 Bionic-chippen, der findes i iPhone 13, men med flere RAM. iPhone 14 Max forventes at få en større 6,7-tommer skærm.

Større ændringer skulle komme til iPhone 14 Pro-modellerne med et nyt pille- og huludskæringsdesign til selfie-kameraet og Face ID-teknologien samt et A16 Bionic-chipsæt og forbedrede bagkameraer. Men man skal nok ikke forvente en revolution i design og funktioner, hvis og når iPhone 14-serien lanceres på den rygtede dato den 13. september.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.