OnePlus 10T design og farver er netop afsløret

OnePlus 10T design

I dagene op til den officielle lancering af OnePlus 10T den 3. august, har virksomheden afsløret mange nye detaljer om den kommende flagskibstelefon, herunder info om design og farver.

På billeder frigivet af virksomheden i et community post ser vi, at OnePlus 10T ligner sin forgænger meget – OnePlus 10 Pro. Men den vigtigste forskel er, at der ikke er nogen alarmskyder denne gang, og vi ser heller ikke Hasselblad-mærket kamerasystem, der normalt findes på OnePlus-telefoner.

I et interview med The Verge bekræftede OnePlus, at 10T vil gå med en 50-megapixel Sony IMX766-sensor i stedet for Hasselblad. Beslutningen har tilsyneladende noget med pris at gøre.

Advarselsskyderen var en nøglefunktion i OnePlus-telefoner – men virksomheden siger, at det var en “nødvendig afvejning” for at gøre plads til ny teknologi som “højwatt-opladning, en stor batterikapacitet og bedre antennesignal” og holde enheden slank.

OnePlus 10T: Design og farver

10T ser ret slankt ud med et designsprog, der minder slående om OnePlus 10 Pro. Virksomheden siger, at de ønsker, at deres to telefoner skal se ud, som om de tilhører den samme familie og har gjort dette med vilje.

Bagsiden af 10T har samme kameramodul og layout som 10 Pro. Der er et nyt “krater”-design, hvor enhedens bagerste glaspanel smelter sammen med dets kamerasystem. OnePlus siger, at den bruger en varmebøjningsglasteknologi til at give 10T en jævn krumning.

OnePlus 10T kommer i to farver: Moonstone Black og Jade Green. Moonstone Black-varianten har et ru tekstureret glas (med klippelignende striber), der ligner sandstensfinishen på den originale OnePlus One. Den sorte farve har et mat udtryk.

Jade Green er en frisk, næsten lysegrøn farve, der har en blød glastekstur, som minder om keramik.

OnePlus 10T får to ladepumper

OnePlus ser ud til at sigte efter virkelig hurtige opladningshastigheder med 10T. Denne gang har OnePlus inkluderet ikke én men to “opladningspumper” i telefonen. Til sammenligning havde OnePlus 10 Pro netop en og var i stand til 80W hurtig opladning.

OnePlus 10T: Forbedrede antenner

OnePlus er nu mere opmærksom, når gamers vipper deres telefon vandret for at spille og har forbedret antennen i 10T til spil. OnePlus hævder, at telefonen vil levere bedre signalydelse med 15 separate antenner placeret rundt om telefonen.

OnePlus afslørede også, at 10T kommer med en 6,7-tommer skærm. Med OnePlus 10 Pro kan skærmen også have en høj opdateringshastighed.

OnePlus 10T vil have andre avancerede funktioner som Qualcomms seneste flagskib Snapdragon 8 Gen 1 Plus-chip. Vi venter stadig på at se, hvad prisen bliver for OnePlus 10T og hvilke funktioner den bringer på softwarefronten med OxygenOS 13.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.