OnePlus 10T kameraspecifikationer bekræftet

OnePlus 10T

OnePlus 10T kameraspecifikationer er blevet bekræftet forud for dens globale lancering den 3. august. OnePlus har udspecificeret kamerasystemet på den kommende smartphone i et community-indlæg. Telefonen vil have et tredobbelt bagkameraopsætning med en primær 50-megapixel Sony IMX766-sensor. OnePlus 10T vil også understøtte OnePlus’ nye billedklarhedsmotor (ICE), der hævder at tilbyde hurtigere fotooptagelse og bedre detaljer. Telefonen vil blive drevet af Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC.

Kameradetaljerne for den kommende OnePlus 10T-smartphone blev afsløret af OnePlus i et community-indlæg. OnePlus 10T vil være udstyret med et tredobbelt bagkameraopsætning med en primær 50-megapixel Sony IMX766-sensor. Det tilbyder også både optisk og elektronisk billedstabilisering for forbedrede fotos og videoer.

OnePlus har også tilføjet 10-bit farveunderstøttelse på smartphonen. Det primære 50-megapixel-kamera på OnePlus 10T vil blive ledsaget af et ultrabredt kamera med et 119-graders synsfelt og et makrokamera. Den kinesiske producent gav ingen tekniske detaljer vedrørende disse kamerasensorer.

OnePlus 10T vil også inkludere OnePlus’ nye billedklarhedsmotor (ICE), som hævdes at forbedre detaljer og fotooptagelseshastighed. Smartphonen siges også at bruge OnePlus’ HDR 5.0 og TurboRAW-algoritmer for bedre HDR-ydeevne.

Forventede OnePlus 10T-specifikationer

OnePlus har allerede bekræftet, at OnePlus 10T kommer udstyret med Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. Smartphonen siges at have en 6,7-tommer full-HD+ AMOLED-skærm med 120Hz opdateringshastighed. Den kommer med en 50-megapixel hovedsensor sammen med et ultrabredt kamera og en makrosensor. Telefonen kunne også komme med et 4.800mAh batteri med understøttelse af 150W hurtig opladning. Det siges at tilbyde 16 GB LPDDR5 RAM og maksimalt 512 GB UFS 3.1-lagerplads. En nylig rapport sagde også, at OnePlus 10T 5G kunne debutere i sorte og grønne farvevarianter.

OnePlus 10T lanceres den 3. august ved en begivenhed i New York.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.