OnePlus Nord 3 5G kan købes fra i dag

OnePlus Nord 3

Den nye OnePlus Nord 3 5G er at finde på de danske hylder fra i dag til en vejledende udsalgspris fra 3699 kr. Smartphonen kommer i farverne Tempest Gray og Misty Green, og takket være hardware, kamera og skærm fra øverste hylde, får brugerne en oplevelse i verdensklasse til en pris, alle kan være med på.

OnePlus’ nyeste skud på stammen i den populære Nord-serie OnePlus Nord 3 5G er i handlen fra i dag til en vejledende udsalgspris fra 3699 kr. og kan fås hos Telia, Call me, 3, OiSTER, Telenor, CBB, Elgiganten og Proshop. 

Takket være et Mediatek Dimensity 9000-chipsæt, en 120 Hz AMOLED-skærm med Adaptive Dynamic Frame Rate og et kamera, der drives af en Sony IMX890 – den samme kamerasensor, der er i OnePlus 11 5G – får brugerne en smartphone med premium-oplevelse i mellemklassen. 

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.