Samsung Galaxy S22 og S22 Plus får muligvis en stor opgradering til hovedkameraet

Billede kredit: Pocket-lint

Går Samsung endelig væk fra deres 12MP-hovedkamera, der bruges på den almindelige og Plus-modellen?

Samsungs Galaxy S21 og S21 Plus leverer generelt god billedkvalitet, men virksomheden har holdt fast i det samme tredobbelte kamerasystem, som debuterede på S20 og S20 Plus. Det betyder, at du har et 12MP hovedkamera, en 12MP ultrabred skyder og et 64MP hybrid zoomkamera.

Nu er Twitter brugeren FrontTron muligvis kommet med nogle interessante Galaxy S22 og S22 Plus kameradetaljer. Lækkeren hævder, at en “Samsung Rainbow”-serie vil tilbyde et 50MP hovedkamera, en 12MP ultrabred skyder og en 12MP 3X telefoto-sensor. Kilden siger også, at oplysningerne skal tages med et gran salt.

Læs også: De bedste Android-telefoner i 2021
Læs også: Samsung Galaxy S21 Ultra anmeldelse

FrontTron hævdede tidligere, at Galaxy S22-serien blev kaldt Rainbow, og at modellerne hedder rød (standard S22), grøn (S22 Plus) og blå (S22 Ultra). Disse oplysninger blev tilsyneladende bekræftet af et koreansk blogindlæg. Så omtalen af “Rainbow” og “R/G” i det seneste tweet stemmer faktisk overens med S22 og S22 Plus.

Galaxy S22: Er et 50MP kamera det rigtige træk?

Uanset hvad vil skiftet til et 50MP hovedkamera være et skridt opad for disse Galaxy-enheder. Samsungs seneste 50MP-sensor, Isocell GN2, tilbyder en mindre pixelstørrelse end 12MP-hovedkameraet, der bruges på den nuværende basis-model og Plus-modellen (1,4 mikron pixel versus 1,8 mikron pixel). Men GN2 er i stand til at udsende pixelindbundne billeder, der kan sammenlignes med et 12,5 MP 2,8 mikron kamera. Den har også opgraderet autofokus-teknologi med dobbelt pixel, 4K / 120fps langsom optagelse og 480fps video ved 1080p.

En 50MP-sensor tillader også 8K videooptagelse via hovedkameraet, hvilket i teorien burde levere bedre video med svagt lys sammenlignet med S21 og S21 Plus. Disse modeller optager 8K-video via 64MP hybrid tele-kamera, som har reduceret ydeevne ved svagt lys.

Når vi taler om hybride tele-kameraer, er der ingen ord om, hvorvidt det tilsyneladende 12MP 3X-tele-kamera, der er angivet af lækkeren, er et telefoto-kamera eller endnu et hybridkamera. Forhåbentlig skifter Samsung til ordentlige telefoto-kameraer på de kommende enheder for forbedret billedkvalitet.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.