Samsung Galaxy S23 kunne sætte den nye standard for natfotografering

Samsung Galaxy S23 natfoto

I nogen tid har Googles Pixel-telefoner været kongerne af lavt lys og natfotografering. Men iPhone 14 Pro har stort set indhentet dem og har uden tvivl slået Google Pixel 7 Pro i nogle billeder. Og Samsung Galaxy S23-serien kunne komme bag fra d. 1. februar og blive den nye mester i natfotografering.

Hvad får mig til at sige det? En nylig teaser-video på Samsungs YouTube-kanal fortæller, at “Epic nights are coming” og viste, hvad der ligner hovedtrioen af bagkameraer på Galaxy S23, S23 Plus og S23 Ultra – de første to forventes at låne det indlejrede kameradesign fra Galaxy S22 Ultra – for at danne ordet “moon.” Og i disse kameralinser gengives billeder af månen i skarpe detaljer.

Nu er det hele videogengivelse. Men den antyder ikke kun, at Galaxy S23-serien vil have fokus på at forbedre både fotografering i svagt lys og nat, men den vil også have en forbedret astrofotografi-tilstand. Den funktion kom til Galaxy S22-telefonerne, men krævede brug af Samsungs Expert RAW-app, som ikke var installeret som standard.

Jeg vil antage, at denne teaser viser, at disse svagt lys-funktioner vil være indbygget i Galaxy S23. Og det har vakt min nysgerrighed.

Sådanne egenskaber vil tilføje nogle fine funktioner til de næste Galaxy standard- og Plus modeller, uden at det er nødvendigt at bruge penge på at få en Ultra-model. Som en, der elskede Galaxy S21 og Galaxy S22 som en fantastisk blanding af funktioner og ydeevne i en telefon af rimelig størrelse, er ideen om, at Samsung kunne tilføje flere avancerede funktioner til deres mere prisvenlige telefoner, tiltalende.

Når alt det er sagt, er jeg mest spændt på at se, hvad Galaxy S23 Ultra kunne gøre med et boost i lavt lys og nattefotografering.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.