Samsung Galaxy S23-lækage viser overraskende kameraopgraderinger

Samsung Galaxy S23
Kilde:OnLeaks/Digit

Der kan komme flere Samsung Galaxy S23 og Galaxy S23 Ultra kameraopdateringer, end vi troede, ifølge nogle nye lækager.

For det første ser det ud til, at Galaxy S23 og Galaxy S23 Plus kunne få en telefotokameraopgradering, da ETNews hævder, at der vil være 50MP, 12MP og 11MP kameraer på bagsiden af disse modeller. Galaxy S22 og Galaxy S22 Plus bruger 50 MP hovedkameraer, 12 MP ultrabrede og 10 MP 3x telefotokameraer, så det ser ud til, at telekameraet kunne modtage en lille øgning i opløsningen.

Der er ingen omtale af, om dette også ville betyde en ændring i 3x zoom, men at øge den ville være et godt træk. Det ville hjælpe Samsung med at konkurrere med 5x zoom på Google Pixel 7 Pro, som, selv med denne overlegne zoom og dens større størrelse, stadig koster nogenlunde det samme som den almindelige Galaxy S22.

ETNews-rapporten hævder også, at der vil være et 12 MP selfie-kamera på alle modeller, hvilket matcher med rygter, vi har hørt før for basis- og Plus-modellerne. Dette ville være en opløsningsforøgelse for Galaxy S23 og Galaxy S23 Plus fra deres S22-modstykker, men hvis det også gælder for Ultra-modellen, som ETNews foreslår, så kan dette ses som en nedgradering.

Galaxy S22 Ultra bruger et 40MP kamera, hvilket naturligvis er en højere opløsning end 12MP. Kamerakvaliteten er dog styret af mere end bare megapixel-antallet. Hvis sensoren for eksempel er større eller blænden bredere, kan det betyde, at S23 Ultra stadig vil tage bedre selfie-billeder end sin forgænger med højere opløsning.

Vi forventer, at Galaxy S23 ankommer engang mellem januar og marts, hvis vi skal gå efter lækager og Samsungs typiske lanceringsvinduer.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.