Samsung Galaxy S23 Ultra-kameraspecifikationer kommer frem, og vi er ikke overraskede

Samsung Galaxy S23 ultra
Kilde: OnLeaks/SmartPrix

Samsung nedgraderer næsten aldrig kameraspecifikationer på deres telefoner, og S23 Ultra bliver ikke anderledes. Når det er sagt, er det almindelig praksis for telefonproducenten at holde noget af hardwaren uændret på sine flagskibe i mindst et par år. Så det er ingen overraskelse, at næste års top Galaxy S ville låne et par kamerasensorer fra sin forgænger.

Ifølge lækker Yogesh Brar vil S23 Ultras velrygtede 200 MP-kamera blive ledsaget af et 10MP 10x periskopkamera, et 10MP 3x telefotokamera og et 12MP ultravidvinkelobjektiv. Basalt set får telefonen en identisk kameraopsætning som Galaxy S22 Ultra, bortset fra 200MP-kameraet.

Hvis du havde forventet en kæmpe opgradering, vil du blive skuffet. Galaxy S22 Ultra var dog en af de bedste kameratelefoner, vi testede i år. Vi kunne helt sikkert klare os med et år mere med det seje 10x-kamera, der imponerede os. 3x telefotoskyderen producerede også gode resultater, mens den ultrabrede sensor gav et behageligt ekstra perspektiv.

Alle øjne vil dog være rettet mod 200 MP-sensoren. Det rygtes at være den ikke-udgivne ISOCELL HP2-sensor, som tilsyneladende ville fungere bedre end både de tidligere udgivne HP1- og HP3 Samsung-sensorer. Det er stadig uvist, om Samsungs højopløselige kamera kan tage dem med lavere opløsning, der tilbyder større pixels.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.