Kan Samsung endelig slå iPhones ydeevne med Galaxy S23?

Samsung Galaxy S23

Vi har fået en god ide om Samsung Galaxy S23s ydeevne takket være nyopdagede benchmarks for telefonen, som gemte sig ret dårligt på Geekbench-browseren.

Det tilsyneladende fjernede Geekbench 5-resultat (via SamMobile) er for en Samsung-telefon med modelnummeret SM-916U, den mente interne referencekode for Galaxy S23 Plus. Hvad mere er, resultaterne ligner en tidligere set Geekbench-indgang angiveligt til standard Galaxy S23, hvilket får begge til at se mere pålidelige ud.

Der er dog en smule forskel mellem de to. Single-core score for den potentielle S23 er højere, mens multi-core score for den påståede S23 Plus er højere. Forskellen er dog ubetydelig i Geekbench-termer.

Mens S23 Plus’ resultater slog iPhone 14, som stadig bruger Apples A15 Bionic chipset fra sidste år, på den overordnede multi-core del af testen. Så er den dog stadig bag iPhone 14 Pro og dens nyere A16 Bionic-chip. Google Pixel 7 Pro, Galaxy S23’s største rival i Android-verdenen, tilbyder ikke nær så meget kraft, men Google er åben om, at den ikke er så generet af direkte ydeevne med Pixel-serien.

Geekbench 5 resultater


Single-coreMulti-core
Galaxy S23 Plus (påstået)1.4854.844
Galaxy S23 (påstået)1.5244.597
iPhone 141.7274.553
iPhone 14 Pro1.8915.469
Google Pixel 7 Pro1.0603.046

En anden vigtig ting at tage med fra disse resultater er, at de er lavet med, hvad der ser ud til at være Snapdragon 8 Gen 2-chipsættet. Snapdragon 8 Gen 2 antages at være den endnu uanmeldte efterfølger til Snapdragon 8 Gen 1 og 8 Plus Gen 1-chips, som størstedelen af Android-telefoner har kørt i år. Selvom det er muligt, at Samsung stadig kan bruge sine egne Exynos-chips på nogle markeder som i tidligere år, har der været rygter om, at Samsung kun vil bruge Qualcomms seneste Snapdragon-chip i Galaxy S23-serien.

Denne chip, sammen med 8 GB RAM, forventes at dukke op i alle tre rygtede Galaxy S23-modeller, inklusive Galaxy S23 Ultra. Hvis man går efter tidligere Ultra-modeller, kan der også være en dyrere 12GB RAM-model med endnu bedre ydeevne.

Ydeevneopgraderinger er dog ikke alt, der skulle komme med Galaxy S23-familien. Basis- og Plus-modellerne menes at få et nyt design, der gør, at de ligner Galaxy S22 Ultra og Galaxy S23 Ultra mere, samt et nyt selfie-kamera med højere opløsning.

Galaxy S23 Ultra vil angiveligt også drage fordel af et 200 MP hovedkamera med superdetaljeret fotografering og forbedret ydeevne om natten og svagt lys. Faktisk kunne vi have set det første eksempel på 200MP-kameraet dukke op takket være en lækage på Weibo.

Vi vil se, om disse rygter er sande eller ej, inklusive de nye benchmarkresultater, forhåbentlig i slutningen af første kvartal af 2023 i overensstemmelse med den koreanske telefonproducents tidligere tendenser. Samsung kunne dog lancere Galaxy S23 tidligere end normalt, da nogle rygter peger på en lancering i midten af januar i stedet.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.