Samsung Galaxy Z Fold 4 har muligvis to store opgraderinger på vej

Samsung Galaxy Z Fold 4 kunne få det samme kamera set-up som Galaxy S22-serien såvel som et nyt hængseldesign.

Disse oplysninger kommer fra GalaxyClub, der citerer kilder, som hævder, at Samsung arbejder på at bringe den største kameraopdatering til dato til deres i øjeblikket rygtede næste generations foldetelefon. Tilsyneladende vil Galaxy Z Fold 4 bruge det 10-megapixel 3x optiske zoom-telekamera, der ses på Galaxy S22 og Galaxy S22 Plus.

Læs mere: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Med hensyn til rent megapixel-antal ville dette være færre end 12MP-sensoren på Galaxy Z Fold 3. Men som vi har set med Galaxy S22-serien, ville det større zoomområde tilsyneladende give en bedre telefotofotograferingsoplevelse.

Ud fra det kan GalaxyClub og vi antage, at Galaxy Z Fold 4 også får det primære og ultrabrede kamera fra Galaxy S22. Dette ville give et stort spring fra et 12 MP hovedkamera til en 50 MP-sensor, hvilket imponerede os i vores S22-anmeldelser, samt muliggør mere detaljerede billeder i en række forskellige situationer.

Det ultrabrede kamera forventes at være på 12 MP, ligesom det i Z Fold 3, men vi ville ikke blive overraskede, hvis sensoren blev opgraderet, eller der blev foretaget mere arbejde på computerfotograferingssiden for at se Samsungs næste foldetelefon levere bedre fotos.

Samsung Galaxy Z Fold 4: Rygter om nyt hængsel

Hvad der også er tiltalende er ideen om et nyt hængsel i Galaxy Z Fold 4. Den rimelig pålidelige tech tipper Anthony, der går under brugernavnet @TheGalox_ på Twitter, har hævdet, at Galaxy Z Fold 4 snarere vil bruge et enkelt hængsel i midten af håndsættet end de to, der bruges af Galaxy Z Fold 3.

Tilsyneladende vil dette gøre det muligt for Samsung at lave en tyndere og lettere foldbar telefon, og kunne derfor adressere en af de største klager omkring Fold 3, idet den stadig er for tyk til at blive brugt på linje med en almindelig smartphone.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.