Samsungs One UI 5.1 lanceres muligvis med Galaxy S23 i februar

One UI 5

Samsungs One UI 5.0 baseret på Android 13 er allerede kommet ud til en håndfuld enheder, men udrulningen er først startet for nogen uger siden i oktober. Alligevel tester Samsung ifølge en ny rapport allerede One UI 5.1, efterfølgeren til One UI 5.0.

One UI 5.1 kan faktisk debutere på Galaxy S23-modellerne, som, hvis tidligere rygter er nøjagtige, skulle offentliggøres den 1. februar. Det ville helt sikkert være hurtigt at gå fra One UI 5.0 til One UI 5.1 på blot et par uger.

På de anden side, vil One UI 5.1 sandsynligvis ikke være så stor en opdatering, som dens forgænger var. Samsung har dog tidligere antydet at bringe nogle nye tilpasningsmuligheder til låseskærmen med One UI 5.1. Den kunne også integrere Android 13s nye medieafspiller-widget-design, som den har udeladt i One UI 5.0, selvom den også er baseret på den samme Android-version.

I øjeblikket testes One UI 5.1-opdateringen til Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra med firmwareversion S90xEXXU2CVL7 (hvor “x” er et andet tal afhængigt af hvilken model du har). Denne testfirmware er blevet opdaget på Samsungs servere og kan frigives til S22-familien få dage efter S23-seriens lancering. Sådan plejer virksomheden at gøre tingene – de nye enheder får adgang til den nye software først, men ikke længe.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.