Apple dominerer top-ti bedst sælgende smartphones i 2022

2022 var et fantastisk år for Apple og deres iPhone-serie ifølge den seneste Counterpoint Research-rapport, der oplister de ti bedst sælgende telefoner fra sidste år. Otte af de ti bedste enheder kom fra Apples lejr, hvor iPhone 13 opnåede topplaceringen med anslået 5% af det samlede smartphonesalg rundt om i verden og 28% af det samlede iPhone-salg. Standard iPhone 13 var den bedst sælgende telefon i USA, Storbritannien, Kina, Tyskland og Frankrig mellem september 2021 og august 2022.

iPhone 13 Pro Max kom ind på andenpladsen med en andel på 2,8% af det globale smartphonesalg efterfulgt af dens efterfølger – iPhone 14 Pro Max, som tog 1,7% af det samlede salg. 14 Pro Max er også første gang, en Pro Max iPhone sælger mere end de almindelige Pro- og standard-modstykker.

Samsungs Galaxy A13 var den fjerde bedst sælgende telefon i 2022 efterfulgt af iPhone 13 Pro, der rundede top-fem-listen af. iPhone 12, der blev lanceret tilbage i oktober 2020, var den sjette bedst sælgende telefon i 2022 efterfulgt af iPhone 14 med anslået 1,5% af alt salg. På trods af sin alder forblev standard 12-modellen meget populær i USA, Kina og Japan. iPhone SE (2022) kom på en niendeplads, mens Samsungs Galaxy A03 runder top-ti-listen af.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.