iPhone 14 specifikationer og design er angiveligt fastlagt

iPhone 14-seriens design og specifikationer menes nu at være fuldt fastlagt, mens Apple angiveligt kører test på deres næste generation af smartphones.

Dette er ifølge analytiker Jeff Pu fra Haitong International Securities, som skrev det i en nylig briefingnote (set af 9to5Mac), at Apple nu udfører tekniske valideringstests på iPhone 14 baseret på oplysninger fra hans forsyningskædekilder. Disse EVT’er kører på den første tekniske prototype af nye telefoner og indebærer, at iPhone 14’s endelige specifikationer og design nu er blevet besluttet.

Pu tilføjede også, at den nylige nedlukning i Shenzhen, ikke har påvirket Apples testfremskridt. Det sidste, vi hørte fra denne proces, var tilbage i februar, hvor Apple angiveligt først havde produceret iPhone 14-testenheder.

Læs også: Bedste iPhones lige nu

Lad os tage et nyt kig på de største rygtede ændringer til iPhone 14, som disse test nu kan undersøge. For standard-iPhone 14 kunne vi se et nyt kamera-design, en ny 6,7-tommer Max-variant til at erstatte den nuværende 5,4-tommer iPhone 13 mini og en chip, der er identisk med den nuværende A15-chip fra iPhone 13, bortset fra den potentielt har mere RAM.

Derudover er iPhone 14 Pro og 14 Pro Max tippet til at modtage et nyt 48 MP hovedkamera, huludskæringer til Face ID og selfie-kamerasensorer i stedet for Apples varemærkehak og et opdateret A16-chipsæt.

På trods af disse ændringer skriver Pu, at han ikke forventer en ændring i prisen fra iPhone 13. Det giver dog ikke svar på, hvor meget Apple vil tage for den formodede iPhone 14 Max, da det er en helt ny model. Vores gæt ville dog være at den prismæssigt vil lægge mellem standard 6,1-tommer iPhone-størrelsen 6,1-tommer Pro-versionen.

Selv med iPhone 14-serien, der nu angiveligt gennemgår test, forventer vi stadig ikke at se de nye modeller afsløret før Apples sædvanlige produktlanceringsbegivenhed til september.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.