Samsung Galaxy S23 farver – rygtede muligheder for Samsungs næste telefoner

Samsung Galaxy S23

Farvemuligheder genererer altid en masse interesse forud for en større smartphone-lancering, og Samsung Galaxy S23-farverne genererer lige så meget snak. Når alt kommer til alt, er en telefons farver normalt det første, du ser, når du tager din telefon frem, og den farve, du vælger, siger i sidste ende meget om din egen personlige stil.

Så hvilke farvevalg vil Galaxy S23 tilbyde, når den telefon kommer næste år? Vi har allerede en tidlig idé.

Med en udgivelsesdato i begyndelsen af februar, der ser mere sandsynlig ud for Galaxy S23-serien, får vi allerede et ret klart billede af, hvad Samsung har planlagt for sine kommende flagskibe. Vi ser på potentielt tre nye modeller, med de største ændringer tilsyneladende planlagt til Galaxy S23 Ultra.

Hvad angår Galaxy S23-farver, har vi hørt mindst ét første rygte fra en ret pålidelig kilde. Og vi forventer, at yderligere detaljer om farvemuligheder dukker op, jo tættere vi kommer på den rygtede lanceringsdato i februar.

Her er et kig på Galaxy S23-farverygterne, og hvad tidligere Galaxy S-modeller kan fortælle os om Samsungs planer.

Samsung Galaxy S23-farver: Rygtede muligheder

Der har været ét primært rygte når det kommer til Galaxy S23-farver, men det kommer fra en pålidelig kilde. Ross Young er administrerende direktør for Display Supply Chain Consultants og nyder i den rolle en vis indsigt i forsyningskæden for telefonproducenter. Tilbage i oktober tweetede Young, at Galaxy S23-serien ville komme i sort, beige, grøn og lyserød.

Hvis det er sandt, er det en lille afvigelse fra, hvad Samsung tidligere har gjort med sine flagskibstelefoner. Typisk, mens der er et par farver, der er konsistente på tværs af Galaxy S-serien, tilbyder Samsung også en farve eller to, der er unikke for en bestemt model – især i tilfældet med Ultra. De seneste år har Samsung også tilbudt eksklusive farver til telefoner, som du bestiller direkte hos firmaet.

Youngs tweet ser ud til at antyde, at de sorte, beige, grønne og lyserøde muligheder vil være konsistente på tværs af Galaxy S23, S23 Plus og S23 Ultra-modellerne, selvom det er muligt, at nogle farver kan være beregnet til én telefon og ikke de andre. Det er også muligt, at der er andre farver, der endnu ikke er dukket op, og at sort, beige, grøn og lyserød simpelthen vil blive basisfarvemulighederne.

De sorte, beige, grønne og lyserøde farvemuligheder har fået opbakning fra en anden kilde. Leaker Roland Quandt tweeted, at S Pen til Galaxy S23 Ultra ville komme i disse fire farver, hvilket ser ud til at bekræfte, at det også vil være mulighederne for telefonen.

Samsung Galaxy S23 farver: Hvad Samsung har gjort tidligere

Held og lykke med at finde nogen form for ledetråde omkring Galaxy S23-farver ved at se på de seneste Galaxy S-modeller. Der ser ikke ud til at være nogen rytme eller grund til Samsungs farvevalg gennem årene eller endda hvor mange farver hver model får.

Ikke desto mindre har vi samlet de forskellige farvemuligheder for de tidligere tre Samsung flagskibstelefonfamilier, fra Galaxy S20 til Galaxy S22. Og du kan se en vag overensstemmelse med, hvad Samsung tilbyder hvert år. (I nedenstående diagram har vi fremhævet farveindstillinger, der er eksklusive for Samsung.com.)

Standard Galaxy SGalaxy S PlusGalaxy S Ultra
S22Phantom White, Phantom Black, Green, Pink Gold, Bora Purple, Graphite, Sky Blue, VioletPhantom White, Phantom Black, Green, Pink Gold, Graphite, Sky Blue, VioletPhantom White, Phantom Black, Green, Burgundy, Graphite, Sky Blue, Red
S21Phantom Violet, Phantom Pink, Phantom White, Phantom GrayPhantom Black, Phantom Silver, Phantom Violet, Phantom Red, Phantom GoldPhantom Black, Phantom Silver, Phantom Navy, Phantom Titanium, Phantom Brown
S20Cosmic Gray, Cloud Blue, Cloud PinkCloud Blue, Cosmic Gray, Cosmic BlackCosmic Black, Cosmic Gray

Du kan normalt forvente alt fra tre til fem farvevalg hos standard Galaxy S-telefonen. Galaxy S22 var i den høje ende af denne serie og gav brugerne et valg mellem Phantom White, Phantom Black, Green, Pink Gold og Bora Purple.

Samsung Galaxy S23 farver
samsung galaxy s22 ultra farver

Plus-modellen matcher lejlighedsvis farvemulighederne hos standard Galaxy S – Galaxy S22 Plus gjorde det bestemt, og manglede kun Bora Purple-muligheden, der tilbydes med Galaxy S22. Til gengæld gik Galaxy S21 Plus tilsyneladende i en helt anden retning end standard S21, der tilbyder Phantom Black, Silver og Red, mens S21 kom i pink, hvid og grå. Begge telefoner har mulighed for Phantom Violet.

Farvemulighederne har udviklet sig for Ultra-modellen gennem årene. For Galaxy S20 Ultra spillede Samsung det ret sikkert og tilbød kun Cosmic Black og Cosmic Grey. De holdt sig til sort og sølv hos Galaxy S21 Ultra, selvom nogle Samsung-eksklusive farvemuligheder lader dig vælge mellem Phantom Navy, Phantom Titanium, Phantom Brown.

Galaxy S22 Ultra havde flest farvemuligheder – fire, uden at inkludere tre ekstra eksklusive Samsung. Samsung kom frem til at deres dyreste telefon ikke behøves kun at komme i sort eller sølv, da de tilføjede grønne og bordeauxfarvede muligheder hos S22 Ultra-mixet.

Hvad fortæller dette os om Galaxy S23-farveplaner? Forvent det uventede, vil vi gætte på.

Samsung Galaxy S23 farver: Hvad vi forventer

Taget kilden til det ene Galaxy S23-farverrygte i betragtning og det faktum, at understøttende beviser begynder at dukke op, der understøtter påstanden, lyder det, som om sort, beige, grøn og lyserød vil være blandt farverne til Samsungs kommende telefoner. Vi er stadig ikke sikre på, at hver model kommer i disse farver, eller at yderligere farver ikke vil dukke op mellem nu og februar – vi ville være meget overraskede, hvis Galaxy S23 Ultra ikke har mindst én eksklusiv farve – men de fire muligheder ville give mening.

Sort er omtrent så traditionel en farvemulighed for en telefon, som du kan få. Lyserød – eller rosa guld, hvis du foretrækker det – har også vist sig at være populær. Og Samsung har haft en vis succes med grønne telefoner for nylig. Intet ved disse Galaxy S23-farvemuligheder virker fantasifuldt eller ubegrundet. Vi har det sværere med beige som farvemulighed, da det ikke er den mest spændende nuance derude.

Vi tror ikke, at dette vil være den sidste nyhed omkring Galaxy S23-farver, før de nye telefoner sendes næste år. Hold dig opdateret for yderligere rygter, uanset om det handler om flere farvemuligheder til Galaxy S23 eller andre funktioner, der kommer til Samsungs næste flagskibe.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.