Samsung Galaxy S23 Ultra kunne få dette nye selfie-kamera – men med en stor nedgradering

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Ultra kunne have et nyt selfie-kamera med en bemærkelsesværdig nedgradering ifølge lækker Ahmed Qwaider, med hvad han hævder at være en eksklusiv lækage til den kommende Galaxy S23 flagskibstelefonserie.

Han siger, at hele Galaxy S23-serien vil have 12 MP frontkameraer. Vi har før hørt, at Samsung ville tilføje et nyt selfie-kamera til alle modeller, men vores opmærksomhed er fokuseret på Ultra-modellen, da den opdaterede sensor ville betyde en opløsningsnedgradering fra 40MP frontsensoren hos Galaxy S22 Ultra.

På den anden side ville det være en lille opgradering til Galaxy S23 og Galaxy S23 Plus, da Galaxy S22 og Galaxy S22 Plus forgængere har 10MP selfie kamera.

Heldigvis tilføjer Qwaiders ekstra detaljer til hans påstande, der kan betyde, at du ikke går glip af de ekstra megapixel på Galaxy S23 Ultra. Samsung vil tilsyneladende introducere en Pro-tilstand til selfies med det nye frontkamera, noget som i øjeblikket kun er tilgængeligt på bagkameraerne på de bedste Samsung-telefoner. Denne kameratilstand giver dig mere kontrol over kameraet, såsom dets eksponering, lukkerhastighed og hvidbalance, end standardfototilstanden.

Også Nightography, Samsungs navn til deres fototilstand i lavt lys, vil tilsyneladende blive gjort tilgængelig på frontkameraet sammen med Dual Pixel, en sensorteknologi, der bruges på Samsungs hovedkameraer, der går flere år tilbage. Alt dette bør tilføje op til meget højere kvalitet billeder og video, siger Qwaider.

Som Qwaider opsummerer, “kameraet er blevet lavere, men kvaliteten er højere.” Selvom det generelt er en god ting at have sensorer med højere opløsning, styrer det ikke udelukkende billedkvaliteten. Når alt kommer til alt, har Samsung brugt 108 MP-kameraer på sine telefoner i årevis, hvilket gør enheder som Galaxy S22 Ultra i stand til at tage langt mere detaljerede billeder end konkurrerende telefoner som 48 MP iPhone 14 Pro eller 50 MP Google Pixel 7-serien. Alligevel er de side om side, når det kommer til de bedste kameratelefoner.

Samsung rygtes også at tilføje et 200 MP hovedkamera til Galaxy S23 Ultra, plus en opdateret chip til et Snapdragon 8 Gen 2-chipsæt til alle modeller i hele verden. Ud over disse og en lille batteriøgning til de almindelige og Plus-modeller, antyder rygterne kun en håndfuld forbedringer i forhold til Galaxy S22.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.