iPhone 13 og 13 Pro får hver en lækker ny grøn farvemulighed

Alpegrøn til iPhone 13 Pro og Pro Max og grøn til iPhone 13 og iPhone 13 Mini.

Apples iPhone 13 og iPhone 13 Pro kommer nu med nye grønne design, meddelte virksomheden under Peek Performance begivenheden tirsdag. De nye grønne modeller kan forudbestilles fra og med fredag.

Bortset fra de nye nuancer – alpegrøn til iPhone 13 Pro og Pro Max, grøn til iPhone 13 og iPhone 13 Mini – er telefonerne de samme som de modeller, Apple lancerede i september. Det er ikke første gang, Apple har lanceret en ny iPhone-farve måneder efter en enheds lancering. Apple frigav iPhone 12 og iPhone 12 Mini i en pastel lilla under en begivenhed i april 2021.

De nye grønne farver er tilgængelige sammen med Apples andre farver til iPhone 13 og 13 Pro. iPhone 13 fås også i hvid, sort, blå, pink og rød, mens iPhone 13 Pro kommer i sølv, grafit, guld og blå.

De nye farver kunne skabe noget begejstring omkring Apples flagskibsmodeller, nu hvor iPhone 13-serien er omkring seks måneder gammel. Det er på et tidspunkt, hvor opmærksomheden begynder at flytte sig mod den rygtede iPhone 14, som forventes at debutere i løbet af Apples typiske september-tidsramme.

Apple annoncerede også den næste generation af iPhone SE under deres tirsdagsbegivenhed, der markerer en af årets første store produktlanceringer. Den nye iPhone SE starter ved omkring  3.699, hvilket gør den lidt dyrere end sin forgænger, og den understøtter 5G-forbindelse. Men Apple gemmer generelt sine største smartphone-udmeldinger til efteråret, hvor er der, de typisk annoncerer den næste generation af iPhone.

Læs også: Bedste iPhones lige nu

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.