Samsung Galaxy S23 gengivelser viser ‘nyt’ design plus mulig chip overraskelse

Samsung Galaxy S23

Efter vi troede at rygterne omkring chipsættet på Samsung Galaxy S23, var stoppet, er et nyt læk kommet frem.

Et nyt Samsung-chipsæt, med et kodenavn, der menes at referere til Exynos 2300, er blevet opdaget i Bluetooth Launch Studio-databasen (via SamMobile), systemet hvor virksomheder indsender deres produkter til Bluetooth-certificering. Denne chip understøtter Bluetooth 5.3 (den seneste standard), men der gives ingen andre detaljer.

Den seneste lækker-konsensus omkring Galaxy S23-seriens chip var, at den ville have Snapdragon 8 Gen 2 på verdensplan, en teori, der tilsyneladende understøttes af kommentarer fra Qualcomms egen ledelse. Tilstedeværelsen af den nye Exynos-chip i Bluetooth-registret tyder dog på, at Samsung stadig har til hensigt at frigive chippen, hvilket kunne tyde på, at nogle Galaxy S23-telefoner vil bruge det nye interne Samsung-chip i stedet.

I øjeblikket opdeler Samsung sine Galaxy S-telefoners chipsæt afhængigt af, hvor du køber dem. Amerikanske kunder, der køber den aktuelt tilgængelige Galaxy S22, vil få en Snapdragon-processorversion på grund af en allerede eksisterende aftale med Samsung om at bruge sine chips på det marked, hvorimod den globale version af S22-serien kommer med Samsungs Exynos 2200-chipsæt.

Måske er rygterne om Snapdragon-chips på verdensplan i Galaxy S23-serien ikke nøjagtige. En anden mulighed er, at Samsung vil bruge chippen i en anden Galaxy-enhed eller sælge den til et andet firma, der vil bruge den. For eksempel bruger den kinesiske telefonproducent Vivo Exynos-chips i nogle af sine modeller.

Friske Galaxy S23-gengivelser

Mens Galaxy S23-chippen forbliver et mysterium, ser det ud til, at det nye flagskib får et lidt opdateret design. Og disse nye gengivelser fra 4RMD hjælper med at illustrere de mulige ændringer.

Det tippede nye design til den almindelige Galaxy S23 og Galaxy S23 Plus, som det ses i ovenstående video, får dem til at ligne Galaxy S22 Ultra mere.

Meget vil angiveligt forblive det samme, inklusive deres bagkameraer, skærmstørrelse og opløsning. Deres frontkameraer kan dog få en sensor med højere opløsning, og deres batterikapacitet kan også blive øget.

Galaxy S22 Ultra vil ikke modtage et større redesign ifølge andre kilder, men den kan få lidt fladere kanter og en mindre fremtrædende skærmkurve. Dens vigtigste opgradering menes at være et 200 MP hovedkamera, som ville give mulighed for billeder med højere opløsning end nogen af Samsungs vigtigste rivaler som 48 MP iPhone 14 Pro Max eller 50 MP Google Pixel 7 Pro.

Alle tegn peger på, at Galaxy S23-serien ankommer inden marts næste år. Mere specifikke rygter siger, at vi kunne se telefonen i januar, hvilket ville være tidligere end normalt, men stadig inden for forventningerne.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.