Samsung Galaxy S22 udgivelsesdato, pris, specifikationer og leaks

Billede kredit: Technizo Concept/LetsGoDigital

Samsung Galaxy S22 kommer med et nyt udseende og masser af opgraderinger.

Samsung Galaxy S22 forventes først at komme i begyndelsen af 2022. Men det har ikke stoppet leaks og rygter fra at cirkulere rundt, når det kommer til Samsungs næste ikke-foldbare flagskibstelefon.

Indtil videre har funktionerne vi har set til Galaxy S22 haft en tendens til at være kameracentreret, især, er det interessant, at telefonen kunne få et kamera udviklet i samarbejde med Olympus. Men andre har også forudsagt at Galaxy 22 kunne have Qualcomms Snapdragon 895-chip, et tyndere design og kamera under skærmen.

Læs også: Bedste Samsung-telefoner lige nu

Sådanne opgraderinger vil være velkomne, selvom vi havde en rossende Samsung Galaxy S21 Ultra -anmeldelse af den nuværende flagskibstelefon fra det sydkoreanske firma, så er der plads til forbedringer.

Især ville en forbedring af kameraets ydeevne være velkommen, da telefoner som iPhone 12 Pro og Google Pixel 5 har sat barren højt for smartphone-fotografering i løbet af de sidste 12 måneder. Og når Samsung Galaxy S22 ankommer, vil den sandsynligvis skulle konkurrere mod iPhone 13 og Google Pixel 6.

Desuden vil Samsung Galaxy Note 21 sandsynligvis ikke komme i år, og det er meget uklart hvornår den overhovedet vil komme. Så Galaxy 22 bliver nødt til at levere en seriøs oplevelse for at kæmpe mod sine rivaler.

Hvis vi kigger på, hvad vi hidtil har set, så kan Galaxy S22 muligvis gøre det. Her er alle de tidlige rygter omkring Samsung Galaxy S22.

Samsung Galaxy S22 udgivelsesdato rygter

Billede kredit: cnet/Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S22 lanceres sandsynligvis i begyndelsen af 2022. Samsung flyttede udgivelsesdatoen for Galaxy S21 fra den typiske februar-tidsramme til 29. januar.

Det er ikke klart, om Samsung vil være så aggressiv denne gang. Den sidste fredag i januar 2022 er den 28. januar, hvis Samsung holder sig til en lignende tidsramme for Galaxy S22.

Samsung Galaxy S22 pris

Vi har endnu ikke set nogen rygter om Galaxy S22-prisen, men vi forventer, at Samsung vil holde priserne på samme niveau som Galaxy S21-serien. Virksomheden reducerede prisen på alle tre modeller med $ 200, og vi tror ikke priserne stiger igen.

Så hvis Samsung forbliver konsekvent, vil Galaxy S22 koste $ 799, Galaxy S22 Plus vil koste $ 999 og Galaxy S22 Ultra vil blive prissat til $ 1.199. Det vil være interessant at se, om Samsung introducerer en billigere Galaxy S21 FE inden S22s lancering. Der er dog et rygte om, at S21 FE kan blive forsinket på grund af den globale chipmangel.

Samsung Galaxy S22 design og kamera under skærmen

Den største ændring, der kan komme til Galaxy S22, er et under-display kamera. Dette ville muliggøre et ægte fuldskærmsdesign uden et traditionelt hul øverst på skærmen.

Ifølge LetsGoDigital har Samsung indgivet patent på et hulkamera med sub-display. Og en intern pop-up-skærm dækker selfie-kameraet, når det ikke er i brug. Taget i betragtning af at iPhone 13 rygtes stadig at indeholde et hak – selvom det er mindre end hakket på iPhone 12 – kan denne designændring give Samsung en mærkbar fordel.

Når det er sagt, hævder et andet rygte, at Galaxy S22 muligvis ikke får et kamera under skærmen, da teknologien muligvis ikke er der hvor den skal være. Men pudsigt nok, er der stadig rygter, der siger, at der kommer et under-display kamera til Samsung Galaxy Z Fold 3. Det hele skal selvfølgelig tages med et gran salt.

Billede kredit: Technizo Concept/LetsGoDigital

Derudover bliver der hævdet fra lækker Mauri QHD på Twitter, at Samsung Galaxy S22 vil have et tyndere design end Galaxy S21. Dette kan dog resultere i mindre batterier.

Der er også et sæt konceptgengivelser til Galaxy S22 fra LetsGoDigital, der fremhæver mulige designændringer. Disse inkluderer et stort hovedkamera flankeret af fire mindre sensorer og et muligt aktivt kølesystem.

Samsung Galaxy S22 skærm

Et rygte fra lækker Mauri QHD, der generelt har ret gode forudsigelser, når det kommer til Samsung lækager, hævder, at Samsung vil mindske skærmene på Galaxy S22 modellerne sammenlignet med Galaxy S21. Vi vil mene, at dette kunne være en god ting, og at Galaxy S22 dermed kan redde os fra, at telefonerne bliver alt for store.

Galaxy S22 vil blive 6,06 tommer (ned fra 6,2 tommer på S21); S22 Plus vil have en 6,5 tommer skærm (ned fra 6,7 tommer); og Galaxy S22 Ultra ville blive 6,81 tommer (ned fra 6,9 tommer).

Derudover hævder Mauri QHD, at kun Galaxy S22 Ultra vil få LTPO-teknologi, hvilket betyder, at den vil være i stand til at skalere opdateringshastigheden på skærmen fra 120Hz og ned til 1Hz. Dette hjælper med at spare batteri, som det ses hos de nuværende Galaxy S21-modeller. De kan bare ikke skaleres helt ned til 1 Hz.

Samsung Galaxy S22 kameraer

En Galaxy S22-kameraopgradering kan komme i form af et potentielt Samsung-partnerskab med Olympus. Ifølge flere tweets fra normalt pålidelige kilder er de to firmaer indstillet til at samarbejde om kameraer til kommende smartphones, hvor Galaxy S22 Ultra forventes at være den første telefon til at få den nye teknologi.

Et tidligere rygte fra de to lækere Ice Universe og Digital Chat Station sagde, at Galaxy S22 Ultra ville komme med en kæmpe 200MP sensor til at udfordre iPhone 13. Senere har Ice Universe imidlertid trukket det tilbage og hævdet, at Samsung Galaxy S22 Ultra vil have en forbedret 108MP -sensor frem for et 200MP -kamera. I stedet for at øge antallet af megapixel vil Samsung i stedet koncentrere sig om billedsignalbehandling og beregningsfotografering.

Den almindelige Samsung Galaxy S22 og S22 Plus bliver måske ikke lige så imponerende. @FrontTron hævder, at telefonerne vil indeholde et 50MP hovedkameraobjektiv, plus 12MP ultravid og teleobjektiver. FrontTron gjorde dog klart, at dette rygte skulle ses med en vis skepsis. Så det er uklart, om Galaxy S22 -telefonerne faktisk ender med en lavere kameraopløsning end deres S21-modstykker.

Derudover tester Samsung angiveligt kameraets evne til at optage 8K videoer med 60 billeder i sekundet. Dette ville være en forbedring i forhold til Galaxy S21 Ultra, der maksimalt når 24 fps på 8K videoer.

Godt nok er der meget få mennesker, der ejer et 8K -tv, da de er meget dyre. Men denne opgradering ville resultere i en mere fremtidssikker telefon.

Samsung Galaxy S22 specifikationer og grafik

Den primære chip, der giver kraft til Galaxy S22, bliver muligvis den nye Snapdragon 895, der siges at være en 4nm chip. Faktisk går rygter om, at Samsung selv skal fremstille Snapdragon 895.

Hvis vi kigger nærmere på hardwaren, så kan Samsung Galaxy S22 få et stort løft i forhold til grafik-ydeevne, med en GPU baseret på AMDs RDNA 2 architecture, som tilfældigvis understøtter PS5 og Xbox Series X. Dermed ikke sagt, at Galaxy S22 vil have sammen kraft som de nyeste spilkonsoller, men den vil let kunne overgå telefonerne på vores liste over bedste spiltelefoner.

Dette rygte har fået større troværdighed med et tip om, at Samsung tester flere konfigurationer af en ny Exynos system-on-a-chip, der har AMD-grafik. Og lækker Ice Universe lagde påståede Wild Life-resultater på Twitter af de førnævnte konfigurationer; de grafiske benchmark-resultater viste en score på 8.134 point med en gennemsnitlig FPS på 50,3. Det er ekstremt imponerende for en Android -telefon.

Billede kredit: LetsGoDigital

Hvad der ikke er klart er, om denne AMD-teknologi vil være forbeholdt Samsungs Exynos 2200-processor, eller om den også er til stede på Snapdragon 895. I Danmark har vi de seneste mange modeller haft Exynos-processoren i Samsung telefonen. Nogen har udskældt den for ikke at være helt så hurtig som Snapdragon-processoren, men det kan være vi ender i den modsatte situation nu.

En separat rapport fra DigiTimes hævder, at Samsung vil genindfører et kølingsystem i sine 2022-telefoner. Selvom de ikke angiver, hvilke telefoner, der vil få teknologien, ville det være fornuftigt for Galaxy S22 at være blandt dem, især hvis ovenstående rygter omkring dens AMD GPU viser sig at være korrekte.

Samsung Galaxy S22 batteri og opladning

Vi ved endnu ikke noget om kapaciteten på batteriet, men vi hørt, at Samsung muligvis genindfører op mod 65W hurtig-opladning med Galaxy S22. Denne information kommer takket være Ice Universe (via myfixguide), der hævder, at Samsung tester 25W, 45W og 65W opladning.

Samsung har tidligere brugt 45W opladning som en mulighed på Galaxy Note 10 Plus og Galaxy S20 Ultra. Denne mulighed forsvandt dog med Galaxy Note 20- og S21-telefonerne. Vi vil meget gerne se hurtigere opladning på Galaxy S22.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.